Csőben? sült karfiol

Egyedül általában hús nélkül, vagy majdnem hús nélkül főzök. Nem valami nagy elhatározás vagy cél miatt, csupán ha L részére is főzök, általában van hús a vacsorában, ezért ilyenkorra maradnak a vega kajáim.




Hozzávalók:
4-5 karfiol rózsa 
2 tojás
1 ek hagymalekvár vagy fél fej karamellizált hagyma
fél doboz tejföl
1 kk só
és ami kimaradt: sajt, sült szalonna vagy főtt sonka kockák


2-3 adag lett


Elkészítése
A karfiol rózsákat négybe vágtam, hogy laposabban el lehessen egyengetni, és kicsit sós vízben addig főztem, amit már puha, de nem főtt szét (kb 8-10 perc)
A hozzávalókat összekevertem, és egy kerek szilikon formába öntöttem, (ami nem tudom, hogy került hozzám, de torta formának túl alacsony). 
210 fokon 30 percet kapott a sütőben.
Salátát, ecetes salátaöntetet és parmezánt kapott "köretnek".

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések