Heti menü: 13. hét
Feltöltöttük a készleteket, újra lehet kreatívabban főzőcskézni.
Valamint: hosszas önmarcangolás után úgy döntöttem, hogy ezután nem lesz esténként meleg vacsorázás. Vagy nem minden nap, legalább. Az ok elég prózai: mindig túl későre csúszik. Inkább próbálok valami nem-annyira-frissen-is-finom-kaját készíteni ebédre, hogy elhurcoljuk magunkal a dolgozóba.
Az meg majd meglátjuk, hogy hogyan alakul.
A hétvégén már készítettem egy heti menüt, de a vasárnapi vendégség felülírta, kaptunk 'elvitelre' is némi maradékot, ezért újratervezőset játszottunk.
hétfő: brassói sertéspecsenye (maradék húst kaptunk, krumplit sütöttem hozzá)
kedd: bolonyai tésztával
szerda: sült kacsamell (szintén maradék, talán rizs lesz hozzá)
csütörtök: mac and cheese
péntek: citromos zsályás csirkemell, krumplival
szombat: vendégség
vasárnap: tonhalas pizza
És csak hogy fénykép is legyen:
Valamint: hosszas önmarcangolás után úgy döntöttem, hogy ezután nem lesz esténként meleg vacsorázás. Vagy nem minden nap, legalább. Az ok elég prózai: mindig túl későre csúszik. Inkább próbálok valami nem-annyira-frissen-is-finom-kaját készíteni ebédre, hogy elhurcoljuk magunkal a dolgozóba.
Az meg majd meglátjuk, hogy hogyan alakul.
A hétvégén már készítettem egy heti menüt, de a vasárnapi vendégség felülírta, kaptunk 'elvitelre' is némi maradékot, ezért újratervezőset játszottunk.
hétfő: brassói sertéspecsenye (maradék húst kaptunk, krumplit sütöttem hozzá)
kedd: bolonyai tésztával
szerda: sült kacsamell (szintén maradék, talán rizs lesz hozzá)
csütörtök: mac and cheese
péntek: citromos zsályás csirkemell, krumplival
szombat: vendégség
vasárnap: tonhalas pizza
És csak hogy fénykép is legyen:
Megjegyzések
Megjegyzés küldése